zeer ervaren interim specialist

TALENT MANAGEMENT

Op het gebied van talent en ontwikkeling help ik organisaties bij de inzetbaarheid van hun medewerkers

Je kunt hierbij onder andere denken aan:

Interne sollicitatieprocedures

Bij bijvoorbeeld een reorganisatie, interne sollicitatieprocedures begeleiden, interviews afnemen.

PREVENTIE- &
Re-integratietrajecten

Iemand preventief begeleiden of op een duurzame manier helpen re-integreren, on the job begeleiden, competenties, valkuilen en talenten helpen in kaart te brengen.

loopbaantrajecten & talentontwikkeling

Wat is iemands ambitie? Welke talenten/competenties heeft iemand en in hoeverre worden ze benut? Waar krijgt iemand energie van?

Jobcoaching

Welke vaardigheden heeft iemand voor een functie, en wat kan ontwikkeld worden? Wat is daarvoor nodig?

Competentiegericht interviewen

Ik maak gebruik van de STARR-methodiek (Situatie, Taak, Actie, Resultaat en Reflectie). Op deze manier krijg ik een goed beeld van iemands competenties en de potentiële match met de functie en organisatie.

Talent-management-interim.5

Hoe werk ik?

Mijn kernwaarden zijn vertrouwen, verbinding en no-nonsense. Samen gaan we aan de slag om persoonlijke en professionele groei of verandering te realiseren. Met mijn heldere en directe aanpak creëer ik snel een veilige omgeving waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Geen ingewikkelde methodes of lange trajecten, maar praktische en effectieve begeleiding, ondersteund door diverse technieken en tools, waaronder NLP, kernkwadranten van Ofman, DISC, coachen op competenties, en STARR.

Wat anderen zeggen

Bij een reorganisatie van één van onze opdrachtgevers ontstonden veel nieuwe functies waarbij naast specifieke competenties, het lerend vermogen en de motivatie voor de nieuwe organisatierichting centraal stonden. Medewerkers waarvan de huidige functie zou komen te vervallen konden interesse tonen in deze nieuwe functies. Zorgvuldigheid, mensgerichtheid en transparantie waren daarbij essentieel. Om dat te borgen is Leonie als onafhankelijke externe recruiter ingezet om de selectiegesprekken te voeren. Het was daarbij heel prettig met Leonie samenwerken. Zowel in het voortraject (meedenken en adviseren met betrekking tot de processtappen) als tijdens de gesprekken. Leonie heeft een professionele houding, vraagt goed uit en geeft op een prettige manier een duidelijke onderbouwing van haar bevindingen waarin zowel opdrachtgever als medewerker zich konden vinden. Mede hierdoor hebben de betreffende medewerkers deze reorganisatie als heel eerlijk en transparant ervaren – ook degenen die uiteindelijk niet geplaatst werden.

– Nienke Tolboom –

Wat mag je verder van mij verwachten?

Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat gemaakt, waarbij ik gebruik maak van mijn analytische vaardigheden, gesprekstechnieken en ervaring als recruiter en coach. Ik ben gedreven om samen met jouw organisatie de juiste oplossing te vinden voor een vraagstuk of medewerker en deze op een heldere en transparante manier te implementeren. Zo bouwen we samen aan een sterke, duurzame en talentvolle organisatie.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te sparren over de mogelijkheden via 06-24492188 of stuur me een bericht. Mijn inzet is altijd maatwerk en tijdens het gesprek kan ik een indicatie geven wat je kunt verwachten en welk tarief daarbij hoort.

Door verzending ga je akkoord met de privacyverklaring. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met je gegevens.