ZEER ERVAREN EN ALL ROUND SPECIALIST

INTERIM RECRUITMENT

Soms loop je als organisatie tegen vraagstukken aan in het recruitment proces, waarbij je ondersteuning kunt gebruiken. Bijvoorbeeld:

9

Heb je net te weinig vacatures om hier een recruiter voor aan te nemen, maar wel af en toe wat hulp nodig?

9

Heb je een lastig invulbare vacature waar je zelf niet aan toe komt?

9

Heb je een tijdelijke piek in het aantal vacatures en extra support nodig?

9

Wil je graag advies op het gebied van selectiegesprekken?

Recruitment-interim-ervaren
Recruitment-interim-ervaren

25+ jaar ervaring

Als ervaren recruiter kan ik het werving- en selectieproces voor organisaties geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Als je op zoek bent naar een kwaliteitsgerichte en betrouwbare recruitment partner, ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn focus ligt op het vinden van de juiste kandidaat voor de juiste functie, en ik geloof dat dit begint met een zorgvuldige en mensgerichte aanpak.

je kunt hierbij onder andere denken aan:

Wervingsproces

Partneren met de business om op te halen welke need-to-haves en nice-to-haves er zijn, functieprofiel opstellen en bijbehorende wervingstekst maken, vacature plaatsen en kandidaten pro-actief benaderen.

Selectieproces

Eerste selectie op basis van cv/motivatie/andere criteria, selectiegesprekken voeren (niet alleen gericht op ‘harde’ criteria, maar ook gericht op persoonlijke klik en match voor de organisatie), assessments bespreken.

Aannameproces

Arbeidsvoorwaarden onderhandelen, de benodigde informatie verstrekken, kennismakingsgesprekken binnen de organisatie inplannen en andere zaken die nodig zijn om de nieuwe collega op een fijne manier te onboarden.

Recruitment-interim-ervaren

Hoe ga ik te werk?

Recruitment is en blijft mensenwerk. In mijn samenwerking bouw ik graag aan een vertrouwensrelatie met zowel kandidaat als opdrachtgever. Ik hecht veel waarde aan open communicatie, duidelijke afspraken en het managen van verwachtingen. Zo weet je als opdrachtgever altijd waar je aan toe bent en weet de kandidaat dat hij of zij op een eerlijke en respectvolle manier behandeld wordt.

In mijn gesprekken besteed ik aandacht aan zowel de persoonlijke als de zakelijke kant. Als iemand goed aansluit bij de normen en waarden van de organisatie en het team, is de kans op een duurzame samenwerking het grootst. Daarnaast moet iemand uiteraard ook de juiste kennis en ervaring hebben. Om beide kanten zo helder mogelijk te krijgen, maak ik gebruik van de STARR-methodiek (Situatie, Taak, Actie, Resultaat en Reflectie). Dit betekent dat ik kandidaten interview op basis van concrete voorbeelden uit hun werkervaring, waarbij ik specifiek vraag naar de situatie waarin zij zich bevonden, wat hun rol hierin was en hoe zij hier op terug kijken. Op deze manier krijg ik een goed beeld van iemands competenties en de potentiële match met de functie en organisatie.

Wat anderen zeggen

“Iets langer dan een half jaar hebben we bij Amac mogen genieten van de recruitment ervaring van Leonie. Niet alleen paste Leonie binnen de organsiatie met haar innemende persoonlijkheid, maar ook haar kennis en ervaring wist ze uitstekend neer te zetten. Advies zonder oordeel, met humor en een lach en vooral bescheiden in wat ze uitstekend doet. Een aanrader voor iedere organisatie.

– Linda van Asselt, HR Manager Amac –

Wat mag je verder van mij verwachten?

Je kunt van mij een heldere, directe en no-nonsense aanpak verwachten. Ik zal een veilige omgeving creëren waarin vertrouwen en verbinding wordt opgebouwd, met zowel opdrachtgever als kandidaat. Ik ondersteun bij het behalen van de gewenste doelen en zal hierbij een op maat gemaakte aanpak hanteren die aansluit bij jouw behoeften en wensen. Kortom, een professionele, betrokken en resultaatgerichte recruiter. Dus, als je op zoek bent naar een recruiter die zich richt op kwaliteit, vertrouwen en competentiegericht interviewen, dan ben ik de juiste persoon voor jou.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te sparren over de mogelijkheden via 06-24492188 of stuur me een bericht. Mijn inzet is altijd maatwerk en tijdens het gesprek kan ik een indicatie geven wat je kunt verwachten en welk tarief daarbij hoort.

Door verzending ga je akkoord met de privacyverklaring. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met je gegevens.