Leonie-riksen.

Over mij

Leonie riksen

Wie ben ik?

Ik ben geboren in Bussum in 1974, maar bijna mijn hele leven al woonachtig in Weesp (sinds 2022 Gemeente Amsterdam). Zoals bij veel coaches, is ook bij mij het zaadje voor mijn interesse in mensen al vroeg geplant, deels ingegeven door een onveilige jeugd, met weinig liefde en aandacht. Het gevoel er niet toe te doen en nooit ‘goed genoeg te zijn’. Goed, ik zal niet alle thema’s noemen, maar genoeg om patronen te ontwikkelen die later niet altijd helpend zijn geweest.

Dankzij mijn ambitie om mijzelf altijd te willen blijven ontwikkelen, en ook anderen daarbij te helpen, ben ik Leonie Riksen Coaching & Recruitment gestart. Juist de combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling (van mijzelf en van anderen) komt hier voor mij in samen. 

Hiervoor heb ik ruim 25 jaar bij verschillende organisaties en in diverse functies gewerkt. En ondanks dat ik helaas geen hbo opleiding heb afgerond (wat me oprecht lang heeft dwars gezeten), ben ik inmiddels hartstikke trots op de dingen die ik wel heb bereikt. Een liefdevol gezin, fijne vrienden, en een mooie loopbaan in hr, recruitment en inmiddels coaching. Ik heb hiervoor uiteraard veel te danken aan de mensen die ik op mijn pad ben tegengekomen, maar uiteindelijk heb ik het vooral zelf gedaan!

Dit geldt ook voor coaching. Ik help je, maar uiteindelijk doe je het zelf.

In mijn hr en recruitment werk deed ik al veel coachende gesprekken, waar ik veel energie van kreeg. Van daaruit ben ik mij verder gaan ontwikkelen en heb ik onder andere certificeringen gehaald voor DISC & drijfveren, NLP Practitioner en de ICM Coachopleiding (NOBCO).

Ik ben ervan overtuigd dat het voor ieder mens goed is om regelmatig te reflecteren, te kijken of het nog ‘klopt’ en misschien zijn er wel dingen die je liever anders zou willen. Al is het iets kleins.

Leonie-Riksen

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Wil jij graag hulp bij bijvoorbeeld het maken van keuzes, het inzichtelijk krijgen van je talenten, drijfveren of patronen, of het verbeteren van je communicatiestijl?

Wellicht kan ik iets voor je betekenen.

Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken!

Neem gerust vrijblijvend contact met me op via 06-24492188 of stuur me een bericht.

Door verzending ga je akkoord met de privacyverklaring. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met je gegevens.