Coaching in omgeving Amsterdam en ’t Gooi

DOELEN STELLEN & IN ACTIE KOMEN

Hoe zou het zijn als je je persoonlijke en professionele doelen aandacht geeft, in actie komt en ze daadwerkelijk behaalt?

Je wil je graag fit en energiek voelen en volop in het leven staan. Zowel thuis als op het werk. Maar soms voel je je niet op alle vlakken sterk en ervaar je dingen in het leven zoals:

9

Belemmeringen of lastige situaties in (bijvoorbeeld) je werk

9

Gevoelens dat je iets wil veranderen, maar je weet niet zo goed wat

9

Een energie-lek

9

Twijfels of je op de goede plek zit

9

Het gevoel dat je talenten niet voldoende benut worden

9

Een te lage beoordeling op persoonlijk geluk

Coaching-ervaren-amsterdam-t-Gooi
Coaching-ervaren-amsterdam-t-Gooi.2

Ik ben een coach die mensen helpt inzichten te krijgen, doelen te stellen en in actie te komen. Dit kan zowel op professioneel als op persoonlijk vlak zijn.

Door middel van vragen, feedback en begeleiding kan ik je helpen om beter te presteren op het werk, effectiever te communiceren, of met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Iedereen is uniek, met eigen talenten en overtuigingen. Ik luister goed naar wat jouw hulpvraag is en waar je naartoe wil groeien. In onze gesprekken help ik jou je hulpvraag te concretiseren, inzichten te krijgen en structuur aan te brengen. Hiervoor gebruik ik praktische tools en handvatten. We stemmen je doelen af en gaan samen aan de slag om die te behalen.

Met mijn heldere en directe aanpak creëer ik snel een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Door vertrouwen en verbinding centraal te stellen, bouwen we aan een stevige basis voor jouw ontwikkeling.

Geen ingewikkelde methodes of lange trajecten, maar praktische en effectieve coaching, ondersteund door diverse technieken en tools, waaronder NLP, kernkwadranten van Ofman, DISC, coachen op competenties, STARR, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, RET en Disney.

Coaching.lrcr.3

Wat anderen zeggen

“Het voelde vanaf het begin makkelijk om met Leonie te praten. Ze was altijd geïnteresseerd en ik merkte dat ze goed begreep waar mijn moeilijkheden zaten. In vervolggesprekken kon zij makkelijk ophalen wat er de keer ervoor was besproken. Ze stelde onverwachte vragen waardoor ik op een andere manier kon nadenken over de mogelijkheden die er zijn qua werk, zonder in een tunnelvisie te blijven hangen. Er was veel focus op oplossingen in een breder perspectief. Ze hielp mij mijn kwaliteiten inzichtelijk te krijgen en kwam met suggesties, zoals solliciteer op interessante functies, of plan een gesprek met een leidinggevende om eigen verwachtingen en onvrede uit te spreken.
Ik voelde me echt gesteund in mijn zoektocht!”

– Mandy Las van Bennekom –

Wat anderen zeggen

De timing van de sessies die ik met Leonie mocht hebben, kon haast niet beter. Zij heeft mij door middel van haar luisterend oor, vertrouwen en vraagstellingen geholpen om in een uitdagende periode mijn koers te vinden.
Leonie geeft je vanaf moment één het gevoel dat je vrijuit kunt praten, ze is ontzettend prettig in de communicatie, weet gedachten en/of gevoelens te structureren en laat je tot je eigen conclusies komen. Bedankt Leonie!

– Mariska Al –

Mijn werkwijze

Wat kan een coachingtraject voor jou betekenen?

1. Vaststellen en behalen van doelen

Samen identificeren we jouw doelen en komen we tot een actieplan om deze doelen te bereiken. Door regelmatig contact te hebben en de voortgang te bespreken, help ik je gemotiveerd te blijven, in actie te komen en focus te houden op het behalen van de gestelde doelen.

2. Vergroten van jouw zelfbewustzijn

Door te werken aan jouw persoonlijke groei en het begrijpen van eigen gedrag en emoties, kun je beter omgaan met verschillende situaties en relaties. Maar ook het in kaart brengen van jouw talenten, zodat je deze (nog) beter kunt inzetten.

3. Omgaan met problemen & gevoelens

Samen identificeren we problemen of gevoelens die je ervaart, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ik kan je helpen om verschillende perspectieven te bekijken en nieuwe oplossingen te vinden.

4. Vaardigheden verbeteren

Jouw vaardigheden zijn goud waard, maar ben je je hiervan bewust en zet je ze voldoende in? Samen brengen we dit in kaart en kijken we naar het mogelijk ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, zowel persoonlijk als professioneel. 

5. Verandering faciliteren

Verandering kan op veel vlakken, en hoeft niet altijd groot te zijn. Maar wat wil je ermee bereiken? Door middel van het in kaart brengen van jouw wensen, en jou daarin begeleiding en ondersteuning bieden, kan ik je helpen om stappen te zetten in de gewenste richting.

Wat mag je verder van mij verwachten?

Je kunt van mij een heldere, directe en no-nonsense aanpak verwachten. Ik zal een veilige omgeving creëren waarin jij jezelf kan zijn en waarin vertrouwen en verbinding wordt opgebouwd. Ik help je bij het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele groei, waarbij praktische en effectieve coaching centraal staat. Ik ondersteun je bij het behalen van jouw doelen en zal hierbij een op maat gemaakte aanpak hanteren die aansluit bij jouw behoeften en wensen. Kortom, een professionele, betrokken en resultaatgerichte coach.

Coaching-ervaren-amsterdam-t-gooi

Praktisch

Ieder coachtraject is anders en vraagt een andere aanpak. Het is dus altijd maatwerk en valt of staat met onderling vertrouwen. Als je op zoek bent naar een coach, is het dus altijd verstandig om eerst een intakegesprek te plannen om jouw situatie te bespreken, maar vooral om te bepalen of er een goede match is tussen ons. Als het van beide kanten goed voelt, gaan we van start.

HET INTAKE GESPREK

  • Is online, kosteloos en vrijblijvend
  • Duurt ongeveer 30 minuten

HET COACH TRAJECT

  • Is altijd maatwerk en persoonlijk
  • Bestaat meestal uit ongeveer 5 tot 8 sessies
  • Een gesprek duurt ongeveer 75 minuten

LOCATIE

  • In overleg kunnen we op diverse locaties in omgeving Amsterdam, Almere of ’t Gooi afspreken
  • Online coaching of wandelen is ook mogelijk
  • Een eigen coachruimte aan huis (in Weesp) is in aanbouw

Tarieven

9
Particulier tarief

€110,- per consult (INCLUSIEF BTW)

9
Zakelijk tarief

€125,- per consult (EXCLUSIEF BTW)

9
Coachingtraject en voor organisaties

Graag maak ik een offerte op maat

Coaching is echt een investering in jezelf. In veel gevallen biedt de werkgever hierin een (gedeeltelijke) vergoeding. Het loont vaak de moeite dit te bespreken met je werkgever.

Coaching-ervaren-amsterdam-t-gooi

Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te sparren over de mogelijkheden via 06-24492188 of stuur me een bericht. 

Door verzending ga je akkoord met de privacyverklaring. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met je gegevens.